Autohuolto

Autohuolto ja autokorjaus palvelut laadukkaasti ja nopeasti Kaarinassa Krossissa!

Autohuoltomme palvelee asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti Kaarinassa ja Turun seudulla. Palveluihimme kuuluvat kaikki autonhuollot ja korjaukset.

Teemme myös jarruremontit,jakohihnan vaihdot,kytkinremontit,ilmastointihuollot,vikadiagnostiikka yms....

Perushuollot

Perushuoltoihin lukeutuvat esimerkiksi määräaikaishuollot, jotka suoritetaan tietyin aikavälein tai kilometrivälein. Autonvalmistaja on tehnyt suositukset tietyn merkin määräaikaishuoltojen tiheydestä, jonka noudattaminen on tärkeää. Auton takuun säilyminen ei edellytä, että autohuollot pitäisi tehdä merkkiliikkeessä. Takuu edellyttää kuitenkin, että määräaikaishuollot tehdään valmistajan suunnittelemalla tavalla. Määräaikaishuoltojen tekeminen säilyttää takuun ja takaa auton käyttövarmuuden sekä ajettavuuden.

Katsastuspalvelu

Me hoidamme katsastuksen puolestasi. Käytämme auton katsastuksessa ja korjaamme viat. Sinulta säästyy aikaa ja vaivaa kun huollot ja katsastus onnistuvat samalla kertaa.

Kolarikorjaukset

Autohuoltojen lisäksi teemme pienet kolarikorjaukset,paikkamaalaukset sekä puskurin korjaukset. Kartoitamme auton vauriot ja ja lähetämme korjauskustannuslaskelman vakuutusyhtiöön.

Ilmastointihuolto

Meillä onnistuu myös autosi ilmastointihuolto.

Ota yhteyttä meihin niin laitamme autosi kuntoon!